City in United za žrtve dala milijon funtov

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Angleška nogometna velikana Manchester United in Manchester City bosta namenila milijon funtov (1,2 milijona evrov) za sklad za žrtve terorističnega napada, v katerem je v Manchestru umrlo 22 oseb.
Oglej si celoten članek

"Rdeči in modri so se združili v pomoč mestu, ki je njun dom že več kot 120 let in je doživel hudo tragedijo," sta ekipi Manchester City in Manchester United zapisali v skupni izjavi.

Manchester je v ponedeljek zvečer pretresel napad, ki ga oblasti obravnavajo kot terorizem; 22-letni Salman Abedi je sprožil eksploziv v preddverju dvorane, kjer je potekal koncert Ariane Grande in pri tem ubil 22 ljudi, več kot 60 je ranjenih, veliko jih je še vedno v kritičnem stanju. Pri tem je umrl tudi sam. Odgovornost za napad je prevzela skrajna skupina Islamska država.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.