City po Handanoviću krenil za Valdésem

Foto: EPA
Foto: EPA
Manchester City naj bi se po poročanju španskih medijev zanimal za prestop vratarja Barcelone Victorja Valdésa.
Oglej si celoten članek

Prihodnost Victorja Valdésa ostaja zavita v tančico skrivnosti. Španski vratar po koncu sezone nedvomno zapušča Barcelono, za njegove usluge pa se najbolj glasno zanima AS Monaco.

V lov za španskim čuvajem mreže pa se je podal tudi Manchester City, ki naj bi se zanimal tudi za slovenskega reprezentanca Samirja Handanovića.

Meščani mrzlično iščejo zamenjavo za Joea Harta, ki je bil do nedavnega prva izbira Manuela Pellegrinija, po zaslugi nekaj slabih predstav pa je moral svoje mesto prepustiti Costelu Pantilimonu. Angleški prvoligaš se želi pred začetkom naslednje sezone okrepiti z zvenečim imenom, na vrhu seznama pa se je znašel Valdés.

Pogajanja že lani

Vratar Barcelone se je z Manchester Cityjem pogovarjal že lani, sinjemodri pa takrat niso bili pretirano zainsteresirani, saj so v ratih imeli razpoložnega Harta.

Največja težava za City bo časovni okvir morebitnega podpisa z Valdésem. Meščani želijo Španca kupiti ob koncu sezone, medtem ko je AS Monaco že posredoval ponudbo, in sicer mu je letno pripravljen plačati 10 milijonov evrov. Valdés ponudbe Monaca še ni sprejel.

Prihodnost 31-letnega nogometaša tako ostaja skrivnost, jasno je le, da ne Barcelone ne Valdés nista prepričana, katera vrata bo čuval v prihodnji sezoni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.