City zanikal: Mario ne gre na "porodniško"

Foto: EPA
Foto: EPA
Manchester City je zanikal poročanja, da je Mariu Balotelliju odobril dva tedna dopusta med božičnimi prazniki. Nekateri mediji so namreč namigovali, da si želi italijanski zvezdnik vzeti čas za noseče dekle Raffaello Fico.
Oglej si celoten članek

Pri angleških prvakih so zatrdili, da poročila o Mariu Balotelliju "nimajo osnove", potem ko so se pojavila namigovanja, da bo njegovo dekle Raffaella Fico okrog 25. decembra povila prvega otroka, italijanski porednež pa naj bi zahteval kar dvotedenski dopust.

Poročanja so se sklicevala na podobno potezo velškega reprezentanta in člana Tottenhama Garetha Bala, ki je po rojstvu sina poleg ligaške izpustil tudi tekmo Evropske lige proti Mariboru. Balotelli bi ob morebitni odsotnosti v enem od najbolj natrpanih obdobij v sezoni izpustil kar štiri tekme.

Balotelli je sicer še pred meseci trdil, da otrok ni njegov, zahteval pa je tudi test očetovstva, ki ga je Ficova zavrnila. Septembra sta se z lepotico pobotala, očitno pa ju je skok v starševske vode tako zbližal, da je "Super Mario" pripravljen tvegati tudi svojo kariero na Otoku.

"Klub ni prejel nobene zahteve"

Predstavnik za odnose z javnosmi pri Manchestru Cityju je kljub vsemu zatrdil, da navedbe ne držijo, potem ko je informacijo preveril pri administrativni in trenerski ekipi kluba ter pri Balotellijevem zastopniku.

"Klub ni prejel nobene zahteve za očetovski dopust s strani igralca ali njegovega zastopnika," so sporočili iz Manchestra. City in Balotellija v torek čaka izjemno pomembna tekma v Ligi prvakov, kjer bodo sinje modri doma gostili Ajax.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.