City želi Hamšika, Lavezzija in Cavanija

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Očitno Manchester City še nima dovolj dobrih in kvalitetnih ofenzivnih nogometašev. Le kako bi si drugače razlagali izjavo šefa skavtske službe Carla Cancellierija, da bi sinje modri v svoje vrste radi pripeljali izjemni napadalni trio Napolija, ki ga sestavljajo Marek Hamšik, Ezequiel Lavezzi in Edinson Cavani.
Oglej si celoten članek

"Lahko potrdim, da se Manchester City zanima za Hamšika, Lavezzija in Cavanija in mislim, da bi si navijači Napolija to šteli v čast," je izjavil Carlo Cancellieri. Manchester City in Napoli se bosta naslednji teden sicer srečala v Ligi prvakov, ko se bo Roberto Mancini znova lahko prepričal o kakovosti Mareka Hamšika, Ezequiela Lavezzija in Edinsona Cavanija. "Napoli je ekipa, ki se razvija, in ne želi prodajati svojih najboljših igralcev. Odlika Napolija je povezanost njihove ekipe," je dodal Cancellieri in za konec še pristavil: "Cavani mi je bil vedno všeč. Drugače kot Ibrahimović, je Cavani eden najprodornejših napadalcev v Serie A. In njegov agent dobro ve, da se Manchester City zanima za njegovega klienta." Če vemo, da ima City na razpolago več denarja kot večina preostalih klubov, potem ne bi bilo prav nič čudnega, če bi se vsaj eden od omenjenega tria res preselil v Manchester.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.