Cityjeva zvezdnika izpustila pokal in ga razbila

Foto: youtube manchester city
Posnetek, ki je odmeval.
Oglej si celoten članek

Pri Manchester Cityju so se po treh osvojenih lovorikah v tej sezoni odločili nogometno javnost razgreti tudi po koncu prvenstva. V ta namen so izvedli potegavščino, ki je hitro zakrožila po socialnih medijih.

Žrtev šale so bili tudi nekateri navijači sinjemodrega kluba, ki so na svoj rojstni dan dobili povabilo, da se nekaj časa ob pokalu podružijo z zvezdnikoma Sergiom Agüerom in Kevinom de Bruyneom. Slednja sta sodelovala v potegavščini in pokal, ki je bil replika lovorike za zmagovalca Premier League, namerno spustila iz svojih rok, po nekaj metrih pa se je razbil na tleh. Zbrani privrženci kluba so bili šokirani, še toliko bolj pa, ko sta jih nogometaša obsodila, da so za 'nesrečo' krivi s prerivanjem.

"Nič ne bo s parado," so ugotavljali zgroženi navijači. 

Kasneje sta nogometaša na plano prinesla pravi pokal in pomirila skupino privržencev kluba. 'Incident' so sicer omenili številni angleški mediji, nekateri navijači dugih klubov pa so vse skupaj pospremili z besedami: "Umeten pokal za umetne navijače." 

FA Cup Manchester City do angleškega trojčka

Manchester City je v tej sezoni sicer kot prvi angleški klub osvojil trojno domačo lovoriko: prvenstvo, FA pokal in ligaški pokal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.