Član Barce se je pred ligo prvakov odločil za bojkot

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Za Katalonce ne namerava več igrati.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Barcelone so se po nekaj dneh odmora začeli pripravljati na ligo prvakov, v povratni tekmi z Napolijem si bodo 8. avgusta poizkušali priigrati uvrstitev v četrtfinale. Prva tekma v Neaplju se je končala z remijem 1:1. Zmagovalca obračuna v četrtfinalu čaka dvoboj z boljšim iz para, ki ga sestavljata Chelsea in Bayern. Slednji je že v Londonu zmagal s 3:0.

Izbral Messi klubu dejal, da mora pripeljati tega trenerja

A ob številnih težavah, ki v zadnjem času pestijo Barcelono, se je pojavila nova. Nogometaši so se namreč vrnili s kratkih počitnic, se testirali zaradi koronavirusa, pri vsem skupaj pa je manjkal 23-letni Brazilec Arthur Melo. Ta se je odločil za bojkot, klubu je zameril majhno minutažo v zadnjem času in dejstvo, da so ga Katalonci vključili v menjavo z Juventusom. V naslednji sezoni bo namreč za Barcelono zaigral 30-letni Miralem Pjanić, Stara dama iz Torina pa je v poslu prejela 12 milijonov evrov in šest let in pol mlajšega Brazilca.

Predsednik: "Imamo 7 novih igralcev, Messi bo ostal"

Ta zdaj v končnici lige prvakov ne sme igrati za Juventus, za Barcelono pa tega ne želi storiti. Arthur je klub obvestil, da zanj ne namerava več nastopiti. Iz Barce so mu sicer sporočili: "Če se ne boš pojavil na testiranju, bodo sledile sankcije!"

Arthur bi Barceloni prišel še kako prav, saj imajo Katalonci precej težav zaradi poškodb in rumenih kartonov. V tej sezoni je odigral 24 tekem in zbral štiri zadetke in asistence. Pred dvema letoma so ga v klub sicer pripeljali kot dolgoročno nadomestilo za legendarnega Xavija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.