Član evropskih prvakov se seli v Nemčijo

Foto: Profimedia
Nemški klubi so dobili dovoljenje za nadaljevanje sezone in nekateri so že aktivni na kadrovskem področju.
Oglej si celoten članek

Slovenski košarkarski reprezentant Matic Rebec bo sezono 2019/20 končal v nemškem prvenstvu, ki je danes dobilo zeleno luč za nadaljevanje. 

Evropski prvak, ki je letos nastopal v dresu zagrebške Cibone, je podpisal pogodbo z ekipo RASTA Vechta, trenutno šestouvrščeno ekipo prvenstva, poroča spletna stran kluba.

Nasmejali svet Američani se zaradi Dončića norčujejo iz Divca v priljubljeni risani seriji

Skupaj s Poljakom Jaroslaw Zyskowskim bo slovenski reprezentant, ki je v Sloveniji igral za Primorsko Koper, Krko, Rogaško in Helios, v tujini pa za ruski Jenisej in lani španski Gipuzkoi, opravil zdravstveni test, če bo vse v najlepšem redu, pa bo začel z ekipo tudi trenirati.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.