Član Olimpije šokiral slovenske ljubitelje nogometa

Foto: Profimedia Luka Menalo
Mladi nogometaš se je opravičil za izrečeno.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Olimpije so v četrtek nepričakovano klonili na domačem igrišču proti velenjskemu Rudarju z 0:1 in tako izpadli iz boja za pokalno lovoriko, ki so jo osvojili v pretekli sezoni. V 79. minuti je izjemen zadetek od daleč zabil kapetan Velenjčanov Damjan Trifković. Ljubljančani so v 86. minuti  nato ostali brez izključenega Erica Boakyeja, v 90. pa je bil izključen še Luka Menalo.

Posojeni nogometaš zagrebškega Dinama je izgubil živce in na sredini igrišča po prekršku soigralca najprej žugal glavnemu sodniku, nato pa odrinil igralca Rudarja Davida Kašnika ter si prislužil svoj drugi rumeni karton. Ob odhodu z zelenice so kamere ujele njegove besede, ki jih je namenil stranskemu sodniku.

Pokal Slovenije Šok! Po Mariboru se poslavlja tudi drugi velikan

Šok za prvake Prvovrstna senzacija v slovenskem pokalu

"Si videl, kaj se je zgodilo, mamo ti je... Si videl, kaj je bilo?" je vzkliknil 23-letni nogometaš in dodal: "Sram naj vas bo, vas in vašo ligo!" S tem je stopil na žulj marsikateremu slovenskemu  ljubitelju nogometa.

Dan kasneje je iz tabora Olimpije prišlo opravičilo. "Rad bi nagovoril vse tiste, ki so okrog mene, ki delajo z mano, ki živijo za Olimpijo, ki so navijači Olimpije in vsem tistim, ki spremljajo slovenski nogomet. Rad bi se javno opravičil za svoje besede, ki sem jih izrekel ob izključitvi. Veste, človek v afektu reče marsikaj. Sploh na igrišču, ko vam srce utripa 200 na minuto, ko se dogajajo določene stvari, ko izgubljate, ko ste na pragu izpada iz tekmovanja. Zavedam se, da sem izrekel besede, ki so bile povsem neprimerne. Izrekel sem, kar ne bi smel. Sem profesionalec in si tega zares ne bi smel dovoliti. Zato se želim zares še enkrat iskreno opravičiti vsem in hkrati vse prositi, naj me poskušajo razumeti," se je na nogometno javnost preko Ekipe obrnil Menalo. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 21:13 20. September 2019.

    Mamiceva ritna pickica...

  • 20:20 20. September 2019.

    Saj je samo nogomet. Nič pomembnega. Ti oprostim.

  • Hi5
    19:28 20. September 2019.

    Pichka hrvaška, kaj se zdej opravičuješ? Pokaj kufre pa na vlak za Dobovo, kjer imaš prestop za naprej. Mrš.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.