Član prve deseterice po padcu končal v reševalnem vozilu

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Smola nikoli ne počiva.
Oglej si celoten članek

Primož Roglič se kljub temu, da so mu mnogi že pripisali tretjo zaporedno zmago na Vuelti, otepa prehitro dodeljenega naziva, saj je mnenja, da se lahko na cest zgodi še marsikaj nepredvidljivega. Dokaz za to je dobil tudi v 19. etapi. Kolesarji v glavnni so dobrih 40 kilometrov pred ciljem zmerno lovili ubežnike, ko je na povsem ravnem cestišču prišlo do padca, v njem pa jo je skupil tudi član elitne deseterice na dirki. 

Louis Meintjes (Intermarché – Wanty – Gobert Matériaux) se je v zadnjih etapah z odličnimi predstavami v gorah prebil na 10. mesto in tako po nekaj sezonah povprečnega kolesarjenja znova začel opozarjati nase, a slabi dve etapi pred koncem se je Vuelta zanj predčasno končala. Po padcu je obležal na asfaltu, zdravniško osebje mu je preventivno nadelo opornico za vrat, kmalu pa je prišla tudi novica o odstopu Južnoafričana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.