Član španskega prvoligaša obtožen poskusa umora

Foto: Profimedia Ruben Semedo
Triindvajsetletni nogometaš, ki je bil 'težak' 14 milijonov, si dodaten denar služi na nepravi način.
Oglej si celoten članek

Nogometaša španskega prvoligaša Villarreala Rubena Semeda so danes obtožili poskusa umora, napada, ropa, ugrabitve in nelegalnega posedovanja strelnega orožja, poročajo španski mediji. Triindvajsetletni Portugalec je v priporu brez možnosti plačila varščine.

Nogometaša so obtožili za izgred 12. februarja, ko je domnevno še z dvema osebama oropal in pretepel nekega moškega, ki so mu grozili tudi s smrtjo. Žrtev ropa, v katerem so Semedo in sokrivca iz stanovanja odnesli računalnik, nekaj ur in denarja, je imela zlomljeno roko.

Portugalca so aretirali pred enim tednom - neposredno pred tekmo 1/16 finala evropske lige med Lyonom in Villarrealom. Za Semeda to ni prvi prekršek, pred tem so ga prijeli tudi zaradi pretepa in grožnje z orožjem v enem izmed nočnih lokalov v Valencii.

Semedo si je kariero zgradil pri lizbonskem Sportingu, od koder je lani za 14 milijonov evrov prišel v Villarreal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.