Član Uniteda na trening z mamo

Foto: The Sun Timothy Fosu-Mensah Foto: The Sun Cameron Borthwick-Jackson Foto: The Sun Wayne Rooney
Cameron Borthwick-Jackson in Timothy Fosu-Mensah, ki sta v zadnjem času zaigrala v prvi ekipi Manchester Uniteda, na trening prihajata s pomočjo staršev.
Oglej si celoten članek

Zaradi številnih poškodb so se reči pri Manchester Unitedu v zadnjem času hitro spremenile. Kljub znova zelo zapravljivemu Louisu Van Gaalu, ki je v poletnem prestopnem roku znova nabavil kopico igralcev, so se v prvo enajsterico prebili tudi nekateri mladeniči - Cameron Borthwick-Jackson, Marcus Rashford in Timothy Fosu-Mensah.

Ti so za novico med angleškimi mediji poskrbeli tudi s svojimi prihodi na treninge. Rashford se je z nekaj zadetki že izkazal toliko, da so zanj poskrbeli pri Chevroletu, ki je pokrovitelj rdečih vragov, Borthwick-Jackson in Fosu-Mensah pa se morata zanašati na pomoč staršev. Prvega so tako ujeli, ko ga je na trening pripeljala mama s svojim volvom, drugega pa je do trening centra pripeljal oče v toyoti.

Precej drugače na trening prihajajo ostali člani Manchester Uniteda, na primer Wayne Rooney s precej vpadljivim BMW i8. V Sloveniji je za takšnega konjička potrebno odšteti najmanj 136.800 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.