Clarence Seedorf bo prevzel Milan

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Nizozemski nogometaš Clarence Seedorf je na novinarski konferenci v Rio de Janeiru priznal, da bo prevzel vodenje italijanskega nogometnega kluba AC Milan.
Oglej si celoten članek

Nizozemec Clarence Seedorf je s tem dokončno potrdil tisto o čemer se je že več dni govorilo. Trenutni nogometaš brazilskega Botafoga se tako v novi vlogi vrača v klub, za katerega je kar deset let tudi igral kot nogometaš. S tem se bo izkušeni vezist tudi upokojil od igranja nogometa.

Valter Birsa in soigralci tako niso bili dolgo brez trenerja, odkar je včeraj klub odpustil Massimiliana Allegrija. Milan trenutno zaseda šele enajsto mesto na lestvici, ni pa jih malo takih, ki verjamejo, da je 37-letni Seedorf sposoben velikana evropskega klubskega nogometa vrniti na prave tire.

Branilec PSG-ja in nekdanji nogometaš Milana, Brazilec Thiago Silva, je včeraj dejal: "Če pride Seedorf, se bo marsikaj spremenilo, tudi mentaliteta nogometašev. Žal mi je situacije v kateri se je znašel Milan, a s prihodom Seedorfa se bo marskija spremenilo."

Njegovo mnenje deli tudi trener Reala Carlo Ancelotti, ki je Seedorfa vodil ko je ta igral še za klub iz mesta mode. "Seedorf je bil moj igralec in ima zelo veliko osebnost. Ima zmožnosti in znanje, da mu uspe karkoli v svetu nogometa. Pri Milanu so že prej sprejemali podobne odločitve in nastavljali neizkušene trenerje in vsakič se jim je to obrestovalo. Želim mu veliko sreče," je dejal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.