Clarín: Del Potro bolj popularen kot Messi

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Če je verjeti bralcem časnika Clarín, je trenutno v Argentini teniški igralec Juan Martin del Potro popularnejši od nogometnega superzvezdnika Lionela Messija.
Oglej si celoten članek

V glasovanju bralcev, ki so izbirali športnika leta, je bil teniški igralec Juan Martin del Potro precej pred Lionelom Messijem, ki mu Argentinci še naprej očitajo, da v dresu reprezentance ne daje vsega, kar je zmožen.

Delpo: "Preseglo moja pričakovanja"

"Srečen sem, ker sem dobil to nagrado. Hvala vsem, ki so v izjemni konkurenci glasovali zame. Za mano je izredno uspešno leto, ki je preseglo vsa pričakovanja," je dejal Del Potro, v letošnji sezoni zmagovalec štirih turnirjev (Rotterdam, Washington, Tokio, Basel), ki je leto končal na petem mestu računalniške lestvice ATP.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.