Cleveland gladko do prve zmage

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Moštvo Cleveland Cavaliers je z zelo prepričljivo predstavo povedlo v finalu vzhodne konference končnice severnoameriškega košarkarskega prvenstva.
Oglej si celoten članek

Konjeniki so na domačem parketu v prvi tekmi finala vzhodne konference Toronto Raptors premagali z razliko kar 31 točk (115:84). LeBron James (24) in Kyrie Irving (27) sta poskrbela za 51 točk Clevelanda. Pri Torontu je bil najbolj razpoložen DeMar DeRozan z 18 točkami.

Košarkarji Cleveland Cavaliers v letošnji končnici ne poznajo poraza, tako so prišli do še devete zaporedne zmage. V prvem krogu so s 4:0 izločili Detroit, v drugem pa z enakim ekspresnim izidom še Atlanto. Toronto se je v svoj prvi konferenčni finale uvrstil, potem ko je s 4:3 izločil Miami Gorana Dragića, v prvem krogu pa so s 4:3 izločili Indiano. Druga tekma konferenčnega finala bo v noči na petek v Clevelandu.

Na Zahodu se v konferenčnem finalu merijo branilci naslova Golden State Warriors, ki so s 4:1 odpravili Portland Trail Blazers, ter ekipa Oklahoma City Thunder, ki je s 4:2 izločila San Antonio Spurs. Prvo tekmo serije na štiri zmage v Oaklandu so presenetljivo dobili gostje iz Oklahome, ki so aktualne prvake premagali s 108:102. Druga tekma bo na sporedu v noči na četrtek.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.