Clint se vrača v svoj 'domači' klub

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Angleški nogometni prvoligaš Fulham je sporočil, da se jim bo pozimi za dva meseca pridružil izkušeni reprezentant ZDA Clint Dempsey.
Oglej si celoten članek

Vodstvo Fulhama je priznalo, da se je Clint Dempsey mudil v Londonu na zdravniških trstih, ki so bili še zadnja ovira pred ponovno združitvijo kluba in igralca. Dempsey je za 'kočarje' igral med letoma 2007 in 2012 in v tem času na 184 ligaških tekmah dosegel 50 zadetkov. Američan trenutno v svoji domovini nastopa za Seattle Sounders, ki ima trenutno dvomesečni premor. Tega bo Dempsey izkoristil za povratek v London, kjer je igral v dresu Tottenhama nastopal v lanski sezoni, pred selitvijo v ZDA.

Trener Fulhama Rene Meulensteen je že izrazil zadovoljstvo z novo pridobitvijo, ki bo klubu prišel še kako prav v času, ko jim rezultatsko ne gre prav najbolje. "Clint bo s prihodom posrbel za dvig morale," je dejal nizozemski strateg. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.