"Clippers ne bodo nikoli kot Lakers"

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Od julija igralec Jezernikov Chris Kaman je za LA Times izjavil, da njegovi nekdanji ekipi še veliko manjka, da bi dosegla nivo mestnih rivalov. Moštvi se bosta v prvi tekmi nove sezone pomerili v noči iz torka na sredo.
Oglej si celoten članek

"Spoštujem vse, kar so Clippers naredili do sedaj, a oni ne bodo nikoli kot Lakers," je za enega najbolj branih časnikov v Los Angelesu povedal Američan nemških korenin Chris Kaman.

Dolgoletni košarkar v ligi NBA je zatrdil, da po svetu nihče ne povezuje mesta Los Angeles s Clippers, medtem ko so Lakers simbol metropole.

"Imajo tisto 'nekaj'"

"Poglejte samo, koliko naslovov imajo Lakers. Clippers ne bodo nikoli imeli tega. Jaz enostavno ne vidim možnosti, da bi se kdaj izenačili. Lakers imajo tisto "nekaj" (that something (ang.), op.a.)," je dejal Kaman.

Slednji je pri Clippers preživel kar osem sezon, igral pa je še za New Orleans Hornets in Dallas Mavericks. Julija je podpisal pogodbo z Jezerniki. Mestni derbi bo odprl letošnjo sezono, tekma je na sporedu v noči iz torka na sredo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.