Človeku se je popolnoma utrgalo!

Mnogi navijači so med tekmami svojih ljubljenih ekip povsem na trnih. Kakršnekoli motnje niso zaželjene.
Oglej si celoten članek

V nedeljo je bila v okviru kvalifikacij za SP 2018 v Pireju na sporedu tekma med Grčijo in Bosno in Hercegovino

Gostje so v prvem polčasu povedli po prostem strelu Miralema Pjanića in bili na pragu treh točk. Srečanje so spremljali navijači BiH po vsem svetu, tudi v ZDA. In enemu od njih se je v 87. minuti tekme pripetilo najhujše - kanal, ki je prenašal tekmo, zaradi tehničnih motenj ni več prinašal slike iz Pireja.

Navijač tega ni sprejel najbolje. Po verbalnem izlivu gneva se je s sekiro lotil sprejemnika za kabelsko televizijo in ga popolnoma razbil.

Morda pa mu je prekinitev oddajanja vendarle prihranila še nekaj živcev. BiH je namreč v 95. minuti dobila zadetek in remizirala (1:1).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:41 16. November 2016.

    Bedarija vredna objave na prvi strani. Res udaren prispevek, čeprav se na kilometre vidi, da je tip totalno zadet..... Bravo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.