Colorado in San Jose grozita kraljem

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Sinočnji izidi v ligi NHL niso šli na roko Los Angeles Kings Anžeta Kopitarja, saj sta slavila tako Colorado kot Anaheim, ki se s kralji borita za zadnje mesto v končnici.
Oglej si celoten članek

V severnoameriški hokejski ligi NHL so ponoči odigrali štiri tekme. Zmag so se veselili tudi neposredni tekmeci Los Angeles Kings Anžeta Kopitarja v boju za poslednje mesto v končnici prvenstva. Colorado je po podaljšku doma premagal Anaheim (3:2), San Jose pa je bil v gosteh boljši od Edmontona (3:2).

Los Angeles, ki ni igral, je trenutno s 76 točkami na 11 mestu zahodne konference. Izenačen je s Calgaryjem, San Jose ima na devetem mestu 77 točk, Colorado na osmem pa 78.

Phoenix Coyotes, s 79 točkami sedmi na Zahodu, je doma po kazenskih strelih izgubil proti Nashville Predators s 4:5. Nashvile v zahodni konferenci zaseda peto mesto (89 točk). Buffalo je s 3:2 po podaljšku premagal najslabše moštvo vzhodne konference Montreal.

Liga NHL:

Phoenix Coyotes : Nashville Predators 4:5 (kazenski streli)
Buffalo Sabres : Montreal Canadiens 3:2 (podaljšek)
Colorado Avalanche : Anaheim Ducks 3:2 (podaljšek)
Edmonton Oilers : San Jose Sharks 2:3

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.