Columbusu obračun z dna lestvice

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Na četrtkovem sporedu hokejske lige NHL je bil le ena tekma, derbi letos najslabših ekip prvenstva, ki sta že zdavnaj zapravili možnosti za končnico.
Oglej si celoten članek

Predzadnja ekipa vzhoda Columbus Blue Jackets je v gosteh s 4:1 premagala Buffalo Sabres, ekipo, ki je uvrščena mesto pred njo. Za Columbus so zadeli Matt Calvert, Nick Foligno, Dalton Prout in Brandon Saad, edini zadetek za domačo ekipo je prispeval Sam Reinhart.

Los Angeles Kings Anžeta Kopitarja do konca rednega dela sezone čaka le še ena domača tekma. Kralji bodo komaj drugi naslov zmagovalca pacifiške skupine, prvega po sezoni 1990/91, lahko potrdili v noči na nedeljo z zmago nad gostujočim moštvom Winnipeg Jets.

Liga NHL, izidi:

Buffalo Sabres - Columbus Blue Jackets 1:4

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.