Conny Strömberg od danes uradno železar

Foto: Žurnal24 Strömberg bo še naprej navduševal dvorano Podmežakla.
Strelec edinega zadetka ob zadnji zmagi Jesenic v ligi EBEL Conny Strömberg je danes tudi uradno podpisal pogodbo z železarji.
Oglej si celoten članek

Švedski hokejist Conny Strömberg bo danes oblekel dres Acronija Jesenic. Potem ko je 31-letni napadalec 13. oktobra prišel na Jesenice na štiritedensko preizkušnjo, je s svojo igro, hokejskim znanjem in karakterjem že pred časom prepričal klubsko vodstvo in bo danes tudi uradno podpisal pogodbo z jeseniškim moštvom do konca sezone.

 

Odločil kar na treh tekmah

Strömberg je na osmih tekmah v dresu Acronija Jesenic zbral že 13 točk, za sedem zadetkov in šest podaj, v statistiki je z 11 točkami na drugem mestu, poleg tega pa je prispeval odločilne zadetke na treh tekmah, nazadnje v nedeljo v Celovcu.

"O Connyjevi kakovosti ni nobenega dvoma, hokejista takšnega kova nikakor ne smemo izpustiti iz rok. Je odličen igralec, strelec in tudi v garderobi se marsikdo od njega lahko veliko nauči, zato je podpis pogodbe z njim zadetek v polno," je odločitev klubskega vodstva komentiral športni direktor Matjaž Mahkovec, Strömberg pa je tik pred podpisom dejal: "Zelo sem vesel, da bom sedaj še uradno član Acronija. Tukaj mi je zelo všeč, soigralci so me odlično sprejeli in tudi ekipa je kakovostna, zato s skupnimi močmi lahko izpolnimo zastavljene cilje."
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.