Contador brez olimpijskega nastopa

Foto: EPA
Foto: EPA
Španski kolesarski zvezdnik Alberto Contador najverjetneje ne bo mogel nastopiti na avgustovskih olimpijskih igrah v Rio de Janeiru, potem ko je moral zaradi niza poškodb odstopiti z dirke po Franciji.
Oglej si celoten članek

Triintridesetletni Španec Alberto Contador je padel v obeh uvodnih etapah letošnje francoske pentlje, poškodbe pa so ga v deveti etapi prisilile k odstopu. "Kar zadeva OI, je praktično nemogoče, da bi tam nastopil. Ne gre za to, da ne bi zacelil poškodb, ampak zato, ali bi lahko tekmoval na vrhunski ravni. Na prvi pogled se to zdi nemogoče," je na novinarski konferenci v Madridu povedal dvakratni zmagovalec dirke po Franciji.

Okrevanje bo po mnenju zdravnikov trajalo štiri tedne, OI pa se bodo začele 5. avgusta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.