Contadorjevo zaslišanje prestavljeno

Foto: EPA
Foto: EPA
Mednarodno športno razsodišče (Cas) je španskemu kolesarju Albertu Contadorju znova prestavilo zaslišanje v dopinškem primeru, ki bi moralo biti na sporedu 1., 2. in 3. avgusta.
Oglej si celoten članek

To je že druga prestavitev zaslišanja španskega kolesarja Alberta Contadorja, ki je na letošnji dirki po Franciji osvojil peto mesto. Nov termin bo najverjetneje novembra 2011. Omenjena prestavitev zaslišanja bo dobrodošla, saj bodo strokovnjaki lahko pridobili dodatna pisna pojasnila z znanstvenega stališča. Natančnejši datum novembrskega zaslišanja bo Cas določil v prihodnjih dneh. Prvotno bi moralo zaslišanje biti na sporedu že med 6. in 8. julijem, a so Contadorjevi branilci dosegli prestavitev zaradi letošnje francoske pentlje, tako da je Španec lahko tekmoval.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.