Conte z novo pogodbo

Foto: EPA
Foto: EPA
Trener Antonio Conte je z londonskim nogometnim prvoligašem Chelseajem podpisal novo dveletno pogodbo.
Oglej si celoten članek

Kot so v torek zvečer sporočili iz Chelseaja, je to nova potrditev visokega zaupanja, ki ga ima uprava v 47-letnega Antonia Conteja. Conte je v preteklosti treniral tudi italijansko reprezentanco in torinski Juventus.

"Antonio je v zadnji sezoni dosegel neverjetne uspehe, se hitro privadil na angleški nogomet in nas popeljal do naslova prvaka v Premier League," je ob podaljšanju pogodbe povedala direktorica kluba Marina Granovskaja.

Chelsea je s Contejem res osvojil naslov, potem ko je bil sezono prej le deseti v angleškem ligaškem tekmovanju. Na koncu je imel Chelsea sedem točk naskoka pred Tottenhamom in si priboril šesti naslov na Otoku. Blizu je bil tudi slavju v pokalu FA, kjer je izgubil z mestnim tekmecem Arsenalom (1:2).

"V prvem skupnem letu smo ekstremno trdo delali, da bi dosegli visoke cilje in na to sem zelo ponosen. Zdaj bomo morali garati še bolj, da bomo ostali na vrhu."
Antonio Conte

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.