Čop in Špik v elitnem čolnu

Foto: Žurnal24 Iztok Čop in Luka Špik bosta tekmovala tudi v Berlinu.
Iztok Čop in Luka Špik bosta v sredo tekmovala na mednarodni veslaški regati okrog jezera Wannensee pri Berlinu. Slovenska veslača bosta na povabilo organizatorjev nastopila v All star osmercu.
Oglej si celoten članek

Konkurenca na regati, prireditelji pravijo, da je s 16 kilometri dolžine najtežja na svetu, bo ostra. Iztok Čop in Luka Špik, Slovenca v "elitnem povabljenem čolnu" se bosta s sotekmovalci med drugim pomerila kar s štirimi močnimi nemškimi klubskimi posadkami ter kitajsko reprezentanco, ki se pripravlja za nastop v Pekingu. "Vse skupaj je bolj razvedrilnega značaja, a na tekmi gre vedno zares. Ne vem, kaj bomo dosegli, a predali se nikakor ne bomo. Vsekakor bo zanimivo veslati v osmercu," je pred tekmo napovedoval Luka Špik.

Sicer pa je regata posvečena nemškemu nacionalnemu prazniku ob ponovni združitvi. Na celodnevni prireditvi se bodo veslači pomerili kar na 16 tekmah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.