Ćorluka: "Navijaču sem rekel idiot"

Foto: Žurnal24 Vedranu Ćorluki (levo) grozi kazen angleške nogometne zveze. (Foto: Reuters)
Branilec Tottenhama, ki ga v sredo čaka povratna tekma četrtfinala Lige prvakov z Realom, Vedran Ćorluka je priznal, da je enega od navijačev Tottenhama ozmerjal z idiotom.
Oglej si celoten članek

"Enemu naših navijačev sem povedal, da je idiot. Dejal sem mu, naj moštvo podpira, ne pa kritizira. Vendar me Kevin (Bond, pomočnik trenerja, op. a.) ni pomiril, ker tega nisem potreboval," je o dogodku povedal Vedran Ćorluka. Angleški mediji navajajo, da naj bi navijači žalili Ćorluko, ker je ta v končnici tekme ponudil Stoku priložnost za izenačenje. Čeprav Hrvat ni psoval, naj bi mu pretila kazen angleške nogometne zveze.

"Z Vedranom se bom o tem še pogovoril. Igralci morajo paziti. Vendar ne vem, zakaj bi kdorkoli od navijačev žalil svojega igralca," je dejal trener Harry Redknapp, ki ga v sredo čaka domala misija nemogoče v Ligi prvakov. Na drugi četrtfinalni tekmi bodo Londončani namreč lovili zaostanek štirih golov, ki so si ga nabrali na prvi tekmi proti Realu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.