Costa 'driblal' žogo in Ramosovo glavo

Foto: Print Screen sergio ramos
Reprezentančna kolega sta obračunala na tekmi evropskega superpokala.
Oglej si celoten članek

Prvi madridski derbi letošnje sezone se je končal s slavjem Atlética in novo klubsko lovoriko za slovenskega reprezentančnega vratarja Jana Oblaka. Srečanje mestnih rivalov sta z obračunavanjem na zelenici zaznamovala Diego Costa in Sergio Ramos.

UEFA superpokal Oblak prekinil Realov urok

Slabše jo je odnesel branilec Reala, ki ga je Costa močno brcnil v glavo, napadalec Atlética pa je pred tem v obraz pokasiral Ramosov komolec. Costa, strelec dveh zadetkov ob zmagi Atlética, je po tekmi dejal, da sta z Ramosom v dobrih odnosih, vendar na zelenici ni popuščanja.

"Vsi vedo, da občudujem Ramosa. On je izjemen nogometaš in to dokazuje iz leta v leto. Zelo dobro se razumeva, čeprav se tokrat to ni videlo. Ko sem se pridružil reprezentanci, mi je zelo veliko pomagal. Spoštujem ga, a na igrišču se boriva vsak za svojo ekipo. Ramos je močan igralec, ki si vedno želi zmagati. Enako velja zame. Ne glede na to, kaj se zgodi na zelenici, si po koncu tekme seževa v roke in s tem je zgodba zaključena," je povedal zvezdnik Atlética.

Surovo obračunavanje dveh nogometnih velikanov je močno odmevalo na družbenih omrežjih, kjer ni manjkalo zapisov, da sta se ob Ramosovih bolečinah zadovoljno smehljala tako Jürgen Klopp kot Mohamed Salah.

Vojna besed Ramosu prekipelo: Brigaj se zase!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.