Costa pozabil, da gre za prenos v živo

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Chelsea se je z zmago v 37. krogu angleške Premier League veselil šestega naslova državnega prvaka v zgodovini kluba.
Oglej si celoten članek

Londonski nogometni velikan je lansko sezono končal na skromnem 10. mestu angleškega prvenstva, letos pa se je pod vodstvom Antonia Conteja znova zavihtel na vrh.

Italijanski strateg se je do naslova dokopal kar v svoji debitantski sezoni na Otoku in obogatil svojo vitrino, potem ko je v Serie A osvojil tri naslove z Juventusom (2012-2014).

Chelseajev naslov državnega prvaka je v petkovih večernih urah potrdil Michy Batshuayi Tunga, ki je v 82. minuti dosegel zmagoviti gol proti West Bromwichu (1:0). 

Conte je četrti italijanski trener s premierligaško lovoriko po Carlu Ancelottiju, Robertu Manciniju in Claudiu Ranieriju ter četrti trener v zgodovini, ki se je do naslova dokopal v svoji prvi sezoni po Joséju Mourinhu, Manuelu Pellegriniju in Ancelottiju. 

Veselje v londonskem klubu je bilo neizmerno, temu primerno pa je bilo tudi slavje v slačilnici, kjer je blestel predvsem Diego Costa. Razvrat v Chelseajevi garderobi so v živo prenašali številni angleški mediji. 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.