Costa zagrizel v vrat nasprotnika?

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Brazilski napadalec Diego Costa je na četrtfinalni tekmi pokala FA ugriznil vezista Evertona Garetha Barryja in si prislužil izključitev.
Oglej si celoten članek

Romelu Lukaku je z dvema goloma zapečatil usodo svojega nekdanjega kluba in Everton ponesel v polfinale pokala FA.

Toffees so Chelsea premagali z 2:0.

Nogometni kolektiv iz Liverpoola se je tako pridružil Crystal Palacu, ki je bil v petek z 2:0 boljši od Readinga.

V nedeljo se bosta za preostali dve vstopnici potegovala Arsenal, ki ga čaka tekma z Watfordom, in Manchester United, ki mu bo nasproti stal West Ham United.

Everton je povedel v 77. minuti, pet minut kasneje pa vodstvo podvojil. Modrim, ki so se po porazu proti PSG poslovili od Lige prvakov, so začeli popuščati živci in svojo temno plat je znova pokazal kdo drug kot Diego Costa. Brazilec se je zapletel z Garethom Barryjem in vezista domače ekipe ugriznil v vrat. 

Sodnik je napadalcu angleškega prvaka pokazal drugi karton, kar je ob kazni, ki jo je prejel v 11. minuti, pomenilo, da je moral zapustiti igrišče. Barry mu je kmalu sledil, saj je tri minute kasneje tudi sam prejel še drugi karton in številčna prednost Evertona je splavala po vodi.

S posnetka se zdi, da je Costa zagrizel v vrat nasprotnega nogometaša, prav zanimivo pa bo videti, kako bo na vse skupaj reagirala Angleška nogometna zveza (FA).

FA pokal, četrtfinale:

Reading : Crystal Palace 0:2 (0:0)
Everton : Chelsea 2:0 (0:0)

Nedelja:
Arsenal - Watford
Manchester United - West Ham United

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.