Courtois z novo pogodbo

Foto: EPA
Foto: EPA
Belgijski reprezentančni vratar Thibaut Courtois je z londonskim Chelseajem podpisal petletno pogodbo.
Oglej si celoten članek

Dvaindvajsetletni Belgijec, ki je z reprezentanco nastopil v četrtfinalu letošnjega svetovnega prvenstva v Braziliji, se je v London vrnil po treh letih posoje pri madridskem Atleticu in v vratih zamenjal Čeha Petra Čecha.

"Zelo sem vesel te nove pogodbe, lepo je vedeti, da bom tu ostal še pet let," je dejal Courtois, ki je v Chelsea prestopil leta 2011 iz Genka, a bil takoj posojen v Madrid, kjer je v minuli sezoni osvojil naslov španskega prvaka in igral v finalu lige prvakov. Za Belgijo je doslej zbral 23 nastopov.

Chelsea je sicer eden izmed tekmecev slovenskega prvaka Maribora v tej sezoni lige prvakov, v skupini G pa sta še Schalke in Sporting iz Lizbone.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.