Covid-19 pokazal zobe Ibrahimoviću

Foto: Epa zlatan ibrahimović
Koronavirus se je izkazal za trdoživega nasprotnika.
Oglej si celoten članek

Zlatan Ibrahimović je bil po dvotedenski izolaciji ponovno pozitiven na testiranju na novi koronavirus. Okužbo s covidom-19 so pri 39-letnemu veteranu AC Milana potrdili 24. septembra, od takrat pa je bil v karanteni, kjer skrbi za svojo fizično pripravljenost.

COVID-19 Veliki zvezdnik pozitiven na testu

"Covid je imel pogum, da me je izzval. Slaba ideja," je takrat zapisal Ibrahimović, ki je zaradi karantene izpustil že tri tekme, po vsej verjetnosti pa bo manjkal tudi na prihajajočem milanskem derbiju z Interjem. 

Foto: Epa zlatan ibrahimović

Vsi nogometaši AC Milana so se znova testirali v četrtek, pozitivna pa ostajata Ibrahimovič in Leo Duarte, kateremu so okužbo potrdili približno enak čas kot zvezdniškemu soigralcu. Ibrahimović mora za vrnitev v ekipo oddati dva negativna vzorca.

Kljub njegovi odsotnosti so Milančani s tremi zaporednimi zmagami na drugem mestu lestvice Serie A. Naslednja tekma z mestnim rivalom jih čaka 17. septembra.

Ibrahimović se je v Milano vrnil sredi lanske sezone, po koncu pa je z moštvom podaljšal pogodbo še za eno leto.

Posodobljeno (19:59)

Dobrih 24 ur po drugem pozitivnem testu je Ibrahimović sporočil, da zapušča karanteno. "Zdrav sem, zdravstvene oblasti sem že obvestil. Karantena je končana, lahko grem ven," je na Instagramu zapisal 39-letni Šved.

Njegov klub je objavo potrdil z zapisom na svoji spletni strani, na kateri piše, da je bil napadalec na dveh zaporednih testih negativen. Zdravstvene oblasti mesta Milana so mu tako prekinile samoizolacijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.