Covid prekrižal načrte zvezdniku

Foto: Epa
Foto: Epa
Julian Alaphilippe je iz zdravstvenih razlogov odpovedal nadaljnje nastope na dirki po Valoniji.
Oglej si celoten članek

Francoski kolesarski zvezdnik Julian Alaphilippe je bil pozitiven na covid-19, zato danes ni začel 3. etape dirke po Valoniji, je danes sporočila njegova ekipa Quick Step.

Dvakratni svetovni prvak, zmagovalec sobotne prve etape po Valoniji, ima težko sezono 2022.

Izpustiti je moral nedavno francosko pentljo, ker še ni povsem okreval po poškodbah, zlomu rame in dveh reber, ki jih je utrpel konec aprila po padcu na dirki Liege-Bastogne-Liege.

Po dirki po Valoniji ima v načrtu nastop na dirki po Španiji, ki bo od 19. avgusta do 11. septembra, nato pa še na svetovnem prvenstvu.

Foto: Epa Julian Alaphilippe

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.