CR7: "Ne odhajam v City"

Foto: EPA
Foto: EPA
Cristiano Ronaldo je odločno zavrnil medijska namigovanja, da se za bajne denarce seli v Manchester City. "Ostajam pri Realu, ne odhajam v City, ne odhajam nikamor."
Oglej si celoten članek

Portugalski virtuoz in najboljši evropski strelec v pravkar kočani sezoni Cristiano Ronaldo se je odločil prekiniti medijske špekulacije okoli morebitnega odhoda iz Madrida. "Pravite 24 milijonov evrov letne plače? To ni slabo, toda jaz ostajam pri Realu, ne odhajam v City, ne odhajam nikamor! Dam besedo," je bil v izjavi za enega od španskih radiev več kot jasen CR7. Portugalec je s tem tudi zaprl usta vsem, ki so ob nesramni ponudbi Angležev oziroma arabskih lastnikov Cityja (na teden naj bi mu ponudili kar 400 tisoč evrov) na ves glas zatrjevali, da je le še vprašanje časa, kdaj bo spakiral kovček in se zgolj zaradi denarja iz Madrida preselil v Manchester.

Ronaldo se je dotaknil tudi življenja v španski prestolnici. Čeprav so "zlobni jeziki" večkrat namigovali, da se v Madridu ne počuti najbolje, temu ni tako: "V Madridu se počutim dobro in pogodbo želim oddelati do konca. Če mi bo Real ponudil novo pogodbo, jo bom sprejel." Besede, ki so pomirile marsikaterega navijača belega baleta.

Želi Neymarja in Agüera

Ronaldo se je dotaknil tudi prihajajočega poletnega prestopnega roka. Portugalec si želi, da bi Emmanuel Adebayor ostal, pozdravil pa je morebiten prihod Neymarja in Sergia Agüera. "Ne morem si predstavljati naju z Agüerom v ekipi, glede na to, da ni naš član. Gre pa za odličnega napadalca. Neymarja sem videl na dveh tekmah in name je naredil dober vtis. Je zelo dober igralec. Prav tako bi, če bi bil predsednik Reala, poskušal zagotoviti, da Adebayor ostane, ker je zelo dober igralec in še boljša oseba."

"Pri Barçi lahko podpišejo z Maradono"
Za Neymarja se zanimajo tudi v prestolnici Katalonije. A Ronaldo si z dogajanjem v Barceloni ne beli glave: "Lahko podpišejo z Maradono ali Cruyffom, briga me. Z vsem spoštovanjem, toda aktivnosti Barcelone v prestopnem roku me ne zanimajo."

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.