CR7 ne uboga, še vedno hodi k prijatelju

Foto: Thesun.co.uk
Foto: Thesun.co.uk
Cristiano Ronaldo je ignoriral ukaz vodstva kluba in se znova podal na izlet k prijatelju.
Oglej si celoten članek

Cristiano Ronaldo tvega jezo vodilnih mož pri madridskem Realu, saj je ignoriral ukaz, naj ne odhaja v Maroko, kjer se druži s prijateljem kickboxerjem Badrom Harijem.

Z zvezdnikovimi odhodi čez Gibraltarsko ožino sta nezadovoljna sicer predvsem trener Zinedine Zidane in predsednik kluba Florentino Perez, Portugalec pa je tako dobil navodilo, da naj z zasebnim letalom ne odhaja več v Marakeš. A le teden dni kasneje je Ronaldo znova poletel k prijatelju in proslavil hat-trick, ki mu je uspel konec tedna proti Espanyolu.

Po poročanju nekaterih medijev, naj bi pri Realu izgubljali potrpljenje s Portugalcem, vse bolj pa je tako možen njegov poletni odhod iz kluba. Za Ronalda se že nekaj časa zanimajo pri  Paris Saint-Germainu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:55 3. Februar 2016.

    Pederajsek ostane pederajsek,žal.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.