CR7 spet pravi, Atlético ulovil priključek

Foto: EPA
Foto: EPA
Cristiano Ronaldo je s hat-trickom zrežiral zmago Real Madrida na gostovanju pri Alavesu (4:1). Atlético Madrid je vknjižil tri točke na srečanju z Malago in se na ligaški lestvici znova priključil vrhu.
Oglej si celoten članek

Real Madrid si je z zmago na gostovanju pri Alavesu (4:1) zagotovil da bo po desetih odigranih tekmah ostal na vrh lestvice španskega državnega prvenstva. V dresu kraljevega kluba je po dolgem času zablestel Cristiano Ronaldo, ki je dosegel tri zadetke.

Portugalec je izvajal dve najstrožji kazni in bil polovično uspešen. Preden je v 88. minuti postavil končnih 4:1 v korist gostujoče ekipe, se je med strelce vpisal še Alvaro Morata.

Jan Oblak je v dresu Atlético Madrida odigral celo tekmo, prejel dva gola in rumeni karton. Kljub temu je imel slovenski reprezentant razlog za veselje, saj so varovanci Diega Simeoneja slavili s 4:1 in na ligaški lestvici prehiteli Sevillo. Slednja je namreč remizirala na gostovanju pri Sporting Gijonu (1:1).

La Liga, 10. krog:

Sporting Gijion - Sevilla 1:1 (1:1)
Gomez 20.; Vietto 4.

Alaves - Real Madrid 1:4 (1:2)
Deyverson 7.; Ronaldo 17./11m, 33., 88., Morata 84.

Atletico Madrid - Malaga 4:2 (3:1)
Ferreria-Carrasco 7., 87.,  Gameiro 25., 44.; Ramirez 31, Camacho 64.

Barcelona - Granada 1:0 (0:0)
Rafinha 49.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.