Crème de la crème: dvoboj velikanov na Bernabéuu

Foto: EPA
Foto: EPA
Po torkovem prvem polfinalnem obračunu brez golov med madridskim Atléticom in londonskim Chelseajem se v španski prestolnici obeta nov nogometni posladek v Ligi prvakov.
Oglej si celoten članek

Na slovitem stadionu Santiago Bernabéu se bosta danes ob 20.45 pomerila Real Madrid in branilec prvega mesta v najmočnejšem klubskem tekmovanju na stari celini – Bayern iz Münchna.

Dvoboj nogometnih titanov bo vsekakor eden izmed najvznemirljivejših sezonskih dogodkov v Ligi prvakov. Madridska zasedba je v minulem tednu osvojila španski kraljevi pokal, potem ko je v Valencii premagala najhujšega domačega tekmeca iz Barcelone z 2:1, na drevišnji tekmi pa v začetni postavi bržkone ne bo Portugalca Cristiana Ronalda.

Prvi zvezdnik španskega moštva je v zadnjih dneh vadil pod polno obremenitvijo, italijanski strateg Carlo Ancelotti, ki nikoli ni izgubil proti Bayernu, pa bo končno odločitev o njegovem nastopu sprejel nekaj ur pred začetkom dvoboja.

Bavarski velikan je po "ekspresnem" zmagoslavju v nemškem prvenstvu nekoliko popustil, v zadnjem obdobju pa spet kaže vznemirljive predstave. Španski strateg Pep Guardiola bo znova lahko računal na rekonvalescenta Manuela Neuerja, zaradi poškodb pa sta v lepo uglašenem nemškem nogometnem stroju zunaj pogona Thiago Alcantara in Xherdan Shaqiri.

Povratna tekma bo v torek, 29. marca, v Münchnu.

Liga prvakov, polfinale, 1. tekma:

Ob 20.45:
Real Madrid − Bayern München

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.