Cristiano deset golov pred Messijem

Foto: EPA
Foto: EPA
Portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo se je s sinočnjim hat-trickom še utrdil na vrhu lestvice najboljših strelcev Lige prvakov.
Oglej si celoten članek

Cristiano Ronaldo je z Real Madridom doma s 3:0 ugnal Wolfsburg in ekipi zagotovil napredovanje v polfinale, na lestvici najboljših strelcev Lige prvakov pa ima zdaj deset golov prednosti pred Lionelom Messijem.

Ronaldo je na lestvici večnih strelcev Lige prvakov doslej zbral 93 golov, Argentinec Messi je pri 83. Zvezdnik Barcelone bo drevi v četrtfinalu igral proti madridskemu Atléticu.

Lestvica najboljših strelcev v Ligi prvakov:

1. Cristiano Ronaldo* (Por) 93 golov
2. Lionel Messi* (Arg) 83
3. Raúl (Špa) 71
4. Ruud van Nistelrooy (Niz) 56
5. Thierry Henry (Fra) 50
6. Andrej Ševčenko (Ukr) 48 
 . Zlatan Ibrahimović* (Šve) 48
8. Filippo Inzaghi (Ita) 46 
 . Karim Benzema* (Fra) 46
10. Didier Drogba* (Sl.O) 44

* - opomba: z zvezdico označeni igralci so še aktivni

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.