Cristiano: Islandci so se le branili

Foto: EPA
Foto: EPA
Cristiano Ronaldo po torkovem remiju proti Islandiji ni bil prav prijazen do tekmecev.
Oglej si celoten članek

Izbrana vrsta Portugalske je v torek na stadionu Geoffroy Guichard v Saint-Étiennu presenetljivo remizirala proti Islandiji (1:1), Cristiano Ronaldo pa je ostal brez zadetka, s katerim bi postal prvi nogometaš, ki bi zadel na štirih različnih evropskih prvenstvih.

Portugalci sinoči niso prikazali spodbudne predstave, čeprav so se v tekmo podali kot izraziti favoriti. Sicer so preko Nanija povedli v 31. minuti, a so Islandcem dovolili priključek v 50. minuti, ko je neovirano zadel Birkir Bjarnason.

"Dokaz majhnosti"

Ronaldo, ki se tokrat ni vpisal med strelce, je bil po tekmi žaljiv do nasprotnikov.

"Veselili so se remija, kot da so najmanj osvojili naslov evropskih prvakov, to je bilo neverjetno. Pri tem pa na tekmi sploh niso igrali, pač pa so se le branili in branili. Po mojem mnenju je to dokaz majhnosti mentalitete, zato na prvenstvu ne bodo dosegli nič."

Naslednji tekmi skupine F ekipi čakata že kmalu, Portugalska bo naslednjo tekmo igrala z Avstrijo 18. junija, Islandija pa isti dan z Madžarsko.

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.