Cristiano: "Messija spoštujem, toda nisva prijatelja"

Foto: EPA
Foto: EPA
Realov zvezdnik Cristiano Ronaldo je pred bližajočim se izborom za FIFA zlato žogo dejal, da z velikim rivalom Lionelom Messijem nista prijatelja. "Če pride v Real, bi lahko igral z njim. Čeprav bi bilo zelo težko," je zatrdil Portugalec.
Oglej si celoten članek

Cristiano Ronaldo je v pogovoru za beIN Sport brez zadržkov spregovoril o Argentincu Lionelu Messiju, ki mu je že trikrat zapored preprečil tako željeno zmago v glasovanju za FIFA zlato žogo. O primerjavah z Argentincem je Ronaldo povedal:

"Ne pojavljajo se le sedaj, ampak zadnjih pet let je vedno enako. Kaj naj storim? Tega ne morem spremeniti. Ne delam v časopisih, ne delam na televiziji, tega ne morem nadzirati. Bi pa to z veseljem počel."

Portugalec je zatrdil, da ga ne zanimajo pohvale, ki jih iz tedna v teden dobiva Messi. Nogometaša Barcelone sicer spoštuje kot "velikega igralca", a opozarja, da ima z njim zgolj profesionalen odnos.

"Težko bi igrala skupaj"

"Jaz moram le opravljati svojo delo, še naprej trenirati in svoji ekipi dajati svoje najboljše predstave. Ne obremenjujem se s tem, kar govorijo o Messiju. Je izjemen igralec. Z njim imam profesionalen odnos, tako kot z drugimi. Nisem njegov prijatelj, saj si ne deliva slačilnice, ne jeva skupaj ... Spoštujem ga kot profesionalca, ampak nisva prijatelja, le kolega v poklicu. Med nama ni težav," je povedal Ronaldo.

O možnosti, da bi Messi nekoč skupaj z njim igral za Real Madrid, pa je Portugalec še pristavil: "Če pride sem, bi lahko igral z njim. Čeprav bi bilo zelo težko ... (smeh)"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.