Cristiano mikrofon vrgel v jezero

Portugalski zvezdnik se ni nič kaj mirno odzval na vprašanje novinarja.
Oglej si celoten članek

Izbrana vrsta Portugalske mora za preboj v osmino finala v sredo popoldne proti Madžarski osvojiti vsaj točko, moštvo Cristiana Ronalda se v Lyonu pripravlja na odločilni obračun.

Dopoldne so Portugalci izkoristili za sproščujoč sprehod, ki pa ga je zmotil eden od predstavnikov sedme sile. Mikrofon je porinil v obraz Cristiana Ronalda, ta pa se je odzval povsem nepričakovano in novinarjev pripomoček zgrabil ter ga zalučal v bližnje jezero.

Ali je Ronalda razburilo vprašanje novinarja, ali pač le neprimeren trenutek za pogovor, ni znano. Vsekakor pa je zvezdnik s sprehoda prišel manj sproščen kot načrtovano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 17:15 24. Junij 2016.

    Kar umri

  • 17:15 24. Junij 2016.

    TI dečko si še sploh potreben psihiatra. Naj teb težijo pa bomo vidl kaj boš naredu. Aja sj res, posrl …

  • 15:32 22. Junij 2016.

    Go Hungary

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.