Cristiano pomiril navijače: "Moja prihodnost je Real Madrid"

Foto: EPA
Foto: EPA
Cristiano Ronaldo je bil v petek v Monte Carlu, kjer je pomiril navijače madridskega Reala.
Oglej si celoten članek

Potem, ko se je Cristiano Ronaldo še v sredo nahajal v Singapurju, kjer je spregovoril o svoji večni ljubezni do Manchester Uniteda, je bil dva dni kasneje že na Azurni obali. Točneje v monaški kneževini. Tam je Portugalec jasno povedal, da se tudi v prihodnje vidi v dresu madridskega Reala.

"Moja prihodnost je Real Madrid. Moji cilji za naslednjo sezono so zmaga v La Ligi, zmaga v Ligi prvakov in uvrstitev na svetovno prvenstvo v Braziliji s portugalsko reprezentanco," je uvodoma v pogovoru za francosko TV5 dvome okrog svoje klubske pripadnosti ovrgel "La Machina".

"Hodim na plažo in igram tenis"

Cristiano je bil na humanitarni prireditvi v Monte Carlu kot ambasador družbe Jacob & Co, z mislimi pa je še vedno predvsem na oddihu med dvema zahtevnima sezonama.

"To ni idealen dan za pogovor o moji prihodnosti, morali bi govoriti o tem dobrodelnem dogodku in o dopustu. Glede moje prihodnosti vam bo vse jasno že zelo kmalu. Sedaj se posvečam počitku po naporni desetmesečni sezoni. Preživljam čas s prijatelji in družino ter z mojim sinom. Malce skušam skrbeti zase, hodim na plažo in malce igram tenis," je bil z nasmeškom na obrazu glede svojih poletnih aktivnosti precej bolj zgovoren Cristiano, kot pa glede nogometnih tem.

V Monako le na počitnice

Na koncu so lokalni mediji Portugalca tudi pobarali, ali obstaja možnost, da bi prestopil v AS Monaco, ki se je v zadnjih mesecih močno okrepil.

"Sem bom prišel le med dopustom. Sicer pa Monacu želim vse najboljše. To je velik klub, ki ima fantastičnega lastnika," je zaključil Ronaldo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.