Cristiano Ronaldo: Igral bi za Real

Foto: Žurnal24 Christiano Ronaldo si želi klubsko kariero nadaljevati v Španiji, a le če bo Man
Prvi zvezdnik portugalske nogometne reprezentance Cristiano Ronaldo si klubsko kariero želi nadaljevati v dresu madridskega Reala. Prestop je tako odvisen od Manchester Uniteda.
Oglej si celoten članek
Cristiano Ronaldo , prvi zvezdnik portugalske nogometne reprezentance, si klubsko kariero želi nadaljevati v dresu madridskega Reala , poudarja pa, da je selitev z Otoka na Iberski polotok povsem odvisna od volje njegova sedanjega delodajalca kluba Manchester United . 23-letni nogometaš je že dalj časa v središču pozornosti zaradi različnih govoric o omenjenem prestopu Portugalca v Španijo. "Res bi rad igral za Real Madrid, a le če so Manchestru res pripravljeni plačati tako odškodnino, kot jo zahtevajo," je priznal Cristiano Ronaldo. "Prestop tako ni odvisen od mene."
 
 

Ne sprašujte me o Realu, ker ne bom odgovoril.

Cristiano Ronaldo

 
Realov lov za portugalskim nogometašem, ki so ga dodatno podpihovali še zapisi v španskem športnem tisku, je angleški klub precej razjezil, zato so pri Manchester Unitedu razmišljali tudi, da bi se pritožili na Fifo. Trener rdečih Alex Ferguson je Špance opisal kot nemoralne in jih primerjal s črno točko v španski zgodovini, diktatorjem Francom . Če se bosta vpletena kluba vendarle dogovorila za primerno odškodnino za Portugalca, ki je letos 42 zatresel mrežo, bo ta zagotovo presegla rekord Francoza Zinedina Zidana , za katerega je Real ob prestopu leta 2001 plačal 46,5 milijona funtov.


Cristiano Ronaldo se želi najprej posvetiti Euru. © Reuters

 
 

Preberite še ...

Manchester grozi Realu
Ronaldo ostaja
80 milijonov za Ronalda
Real steguje lovke
Ronaldo: Slavna sedmica

Ronaldo je tik pred pričetkom evropskega nogometnega prvenstva v Švici in Avstriji še sporočil, da bo o nadaljevanju svoje klubske kariere razmišljal po končanem Euru . "Od danes naprej o tem ne bom govoril z nikomer," je medijem v Švici, kjer se pripravlja na prvo tekmo s Turčijo, povedal Cristiano Ronaldo. "Ne sprašujte me o tem, ker ne bom odgovoril." To odločitev pa podpira tudi eden od njegovih soigralcev v portugalski izbrani vrsti. "Cristiano Ronaldo je psihično zelo močen in trenutno je osredotočen na ta turnir," je povedal Paulo Ferrerira . "Ima pač prave ljudi, ki skrbijo za druge zadeve."
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.