Cristiano sam na vrhu večne lestvice

Foto: EPA
Foto: EPA
Portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo je z zadetkom na tekmi španskega prvenstva med Realom Madridom in Valencio (2:1) postavil rekord v številu zadetkov, kar zadeva najmočnejše evropske lige.
Oglej si celoten članek

Portugalec Cristiano Ronaldo je zdaj pri 367 zadetkih v najmočnejših evropskih nogometnih ligah, doslej je bil izenačen z Angležem Jimmyjem Greavesom.

Ronaldov gol proti Valencii je bil njegov 280. v španski ligi, tri zadetke je Ronaldo dosegel v dresu lizbonskega Sportinga, 84 pa pri Manchester Unitedu.

Zdaj 77-letni Greaves pa je 366 golov dosegel v 528 tekmah v dresih Chelseaja, AC Milana, Tottenhama in West Hama med letoma 1957 in 1971. Za petami Angleža pa je tudi zvezdnik Barcelone, Lionel Messi, ki je v dresu Kataloncev dosegel 345 ligaških zadetkov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.