Cristiano spet proti Ibri: "Vsi želimo Décimo"

Foto: EPA
Foto: EPA
Paris Saint-Germain se bo na četrtkovi prijateljski tekmi v Dohi udaril z madridskim Realom, ki bo tako izpolnil del dogovora, s katerim je na Santiago Bernabéu prišel trener Carlo Ancelotti.
Oglej si celoten članek

Cristiano Ronaldo je pred tekmo v Dohi, kjer bo Real Madrid odigral spektakularno prijateljsko tekmo z "domačim" Paris Saint-Germainom, spregovoril za portugalski dnevnik Record.

Pred novim obračunom z Zlatanim Ibrahimovićem, ki mu je v dresu Portugalske pred nosom speljal uvrstitev na mundial, je zvezdnik Madrida spregovoril tudi o tako želenem desetem evropskem naslovu. Real bi ga lahko letos osvojil na stadionu Benfice v Lizboni. 

Češnja na torti

"Vsi v Realu si želijo osvojiti 'la Décimo' in to je velika motivacija za vse. Dali bomo vse od sebe, da bi jo osvojili leta 2014. Osvojiti Ligo prvakov na stadionu Da Luz bi bila češnja na torti," je zatrdil Ronaldo.

"Še vedno mi manjka naslov prvaka s Sportingom," je nadaljeval portugalski otočan, ki je zatrdil, da z rojaki niti za trenutek ni pomislil, da bi se jim mundial v Braziliji lahko izmuznil. Nezadržno se bliža tudi podelitev zlate žoge, kjer ga je za zmago nazadnje podprl tudi Diego Armando Maradona.

Ancelotti proti starim znancem

"To mnenje Maradone je zame velika čast," je še pristavil CR. Skupaj s trenerjem Carlom Ancelottijem ga v Katarju čaka tekma z močnim PSG, ki ga je italijanski strateg zapustil po koncu lanske sezone, njegov prestop pa je Madrid "plačal" tudi s četrtkovo prijateljsko tekmo.

Dvoboj zvezd, ki bo v velikem slogu odprl tekmovalno leto 2014 za oba udeleženca osmine finala Lige prvakov, bo minil brez Ikerja Casillasa in Garetha Bala. Najdražji nogometaš na svetu še vedno ni povsem pripravljen po novih težavah s poškodbo.

Prijateljska tekma, Doha:

Ob 15.45:
Paris Saint-Germain – Real Madrid

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.