Cristianu Ronaldu ukradli kopačke

Foto: EPA
Foto: EPA
Španska Marca piše, da je madridski Real po koncu prve polfinalne tekme Lige prvakov v Münchnu proti Bayernu Uefi prijavil, da so jim med srečanjem iz slačilnice ukradli šest parov nogometnih čevljev in nekaj dresov.
Oglej si celoten članek

Real je sinoči na prvi polfinalni tekmi Lige prvakov proti Bayernu ostal brez zmage in tudi brez nekaj kosov opreme. Galaktiki naj bi po poročanju Marce Uefi namreč prijavili, da so jim med srečanjem na čudoviti Allianz Areni ukradli šest parov nogometnih čevljev in nekaj dresov. Zlikovca za zdaj policisti še niso našli.

Najbolj je nastradal prvi zvezdnik belega baleta Cristiano Ronaldo, ki so mu lopovi odnesli tri pare nogometnih čevljev. Ob Portugalcu sta brez svoje nogometne obutve ostala tudi Mesut Özil in Karim Benzema.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.