Cristianu "ušlo" na Twitterju: nared za Bayern, skrbi Bale

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Cristiano Ronaldo je prek enega izmed svojih računov na Twitterju (@VivaRonaldo) sporočil, da je brez težav prestal nedeljski preizkus pripravljenosti in je nared že za prvo tekmo z Bayernom v polfinalu Lige prvakov. Gareth Bale zbolel v nepravem času.
Oglej si celoten članek

Skrivalnic pred derbijem polfinala Lige prvakov očitno ne bo. Cristiano Ronaldo je prek enega svojih uradnih računov na Twitterju v nedeljo potrdil, da je prebrodil težave s kolenom in stegensko mišico, ki so ga v zadnjih tednih primorale k enemu redkih prisilnih počitkov v karieri. Očitno bo zaigral že na sredini tekmi na Bernabéuu, kjer se bo Real Madrid v lovu za svojim prvim finalom po letu 2002 znova udaril z aktualnim prvakom Bayernom.

"Vrača se. Cristiano bo pripravljen za tekmo z Bayern Münchnom," je v nedeljo na Twitterju sporočil račun VivaRonaldo (@VivaRonaldo). Prek njega je Ronaldo že kakšno leto v stiku z najzvestejšimi navijači, poleg profila @Cristiano pa @VivaRonaldu sledi več kot 71.000 ljudi.

Opravil prvi celoten trening s soigralci

Portugalec je tako očitno dobro izkoristil premor, potem ko so iz Madrida že prej prihajale novice o njegovem dvojnem treniranju in obiskih pri priznanem fizioterapevtu Joaquínu Juanu. Čeprav je trener Carlo Ancelotti ekipi namenil prost dan, Real ni igral ligaške tekme, naj bi Ronaldo v nedeljo vadil okrog pet ur, odpovedal pa je bojda tudi praznični obisk domačih.

V ponedeljek je klub prek svoje spletne strani (www.realmadrid.com) sporočil, da je opravil celoten trening s soigralci, kar se ni zgodilo vse od njegovih težav s poškodbo. Dodali so, da junak pokalnega finala Gareth Bale ni treniral zaradi bolezni, a ni jasno, če bo lahko v sredo kljub vsemu nastopil.

Posebna motiviranost

Zaradi dejstva, da je bil ravno Bayern tisti, ki je njegovemu klubu pred dvema sezonama preprečil igranje v münchenskem finalu (Ronaldo je na Bernabéuu zabil gol, nato pa skupaj s Sergiem Ramosom zapravil najstrožjo kazen), ima Portugalec bojda še večjo željo, omeniti pa velja tudi dejstvo, da je finale na sporedu ravno v njegovem drugem domu – Lizboni.

Ancelotti naj bi medtem razmišljal, da tudi proti Bayernu uporabi postavitev 4-4-2, s katero je beli nazadnje ukanil Barcelono v finalu španskega pokala. S tem bi Real imel številčno premoč na sredini igrišča, kjer si prevlade seveda želi predvsem Josep Guardiola. Vse je seveda odvisno od Ronalda, ker bi njegov povratek pomenil povratek k 4-3-3, iz postave pa bi izpadel Isco.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.