Črna gazela in zlati predmet poželenja

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Pokal za zmagovalce svetovnega prvenstva, predmet poželenja vsakega nogometaša, bo odslej naokrog potoval v novem kovčku, ki ga je "krstila" ena najbolj znamenitih svetovnih manekenk Naomi Campbell.
Oglej si celoten članek

Galerija z Naomi in pokalom

Nova oprava pokala je prišla iz delavnice modne hiše Louis Vuitton, uglednega proizvajalca luksuznih torb. Vse od prvega SP 1930 je slavni pokal, ki se je predstavil tudi v Sloveniji, potoval v kovinskem kovčku, tokrat pa si je Fifa premislila in naročila usnjenega s pozlačenimi elementi. "Ni razloga, zakaj varnost ne bi mogla iti v korak z elegantnostjo," je novo pridobitev pospremil tiskovni predstavnik proizvajalca Antoine Arnault. Naomi pa se je le smehljala ...

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.