Dončiću grozi črn scenarij, sanje visijo na nitki

Foto: Epa Luka Dončić
Po nekaterih informacijah bi lahko Luka Dončić izpustil svojo prvo All-Star tekmi, na kateri bi moral zaigrati v moštvu svojega idola LeBrona Jamesa.
Oglej si celoten članek

Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić bo po poročanju ameriških medijev zaradi okrevanja po zvinu gležnja počival še sedmo zaporedno tekmo, ko bo njegova ekipa Dallas Mavericks v noči na torek po slovenskem času gostila Utah Jazz. Bi se pa utegnil 20-letnik vrniti konec tedna za tekmo zvezd, za katero je bil izbran v prvo peterko.

Spletna stran Rotoworld ugiba, da bi lahko slovenski košarkar poleg tekme proti Utahu izpustil tudi zadnjo Dallasovo tekmo pred srečanjem vseh zvezd v četrtek proti Sacramento Kings.

Na strani ocenjujejo, da bo mogoče celo izpustil svoj prvi nastop na tekmi vseh zvezd, kjer se bosta pomerili ekipi LeBrona Jamesa in Giannisa Antetokounmpa. Dončića je v svojo ekipo izbral zvezdnik LA Lakers James.

Vendar pa spletna stran Clutch points piše, da v Dallasu ne bi imeli nič proti, če bi se njihov prvi zvezdnik vrnil na tekmi zvezd, ki bo v noči na nedeljo. Novinar ESPN Tim MacMahon je namreč dejal, da je bil trener Mavsov Rick Carlisle jasen, ko je dejal, da bo Dončić na tekmi vseh zvezd lahko nastopil, če bo do njej tudi okreval.

"Upamo, da bo Dončić lahko igral pred premorom. To je naša želja. Nič ni še ni dokončno, vendar si vsi tega želimo."

Rick Carlisle

Dončić si je desni gleženj zvil konec januarja na treningu in ker je enako poškodbo utrpel že prej v sezoni, so v klubu zelo previdni pri njegovi vrnitvi na parket.

Ljubljančan je imel na prvih 43 tekmah svoje druge sezone v najmočnejši košarkarski ligi na svetu povprečje 28,8 točke, 9,5 skoka in 8,7 podaje na tekmo.

Slovenski košarkar si močno želi zaigrati na tekmi zvezd, saj bi se mu s tem izpolnile otroške sanje. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 19:51 10. Februar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • 14:26 10. Februar 2020.

    Vidim,d a so pri mavsih sami nesposobnjakovici ko gre za rehabilitacijo. Že konc decembra sem se čudil. Očitno niso odpravili …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.