Črnigoj: Samo, da gremo naprej

Foto: Katarina Ponjavić
Foto: Katarina Ponjavić
Dan pred povratno tekmo drugega kroga kvalifikacij za Evropsko ligo so v taboru Luke Koper optimistično razpoloženi.
Oglej si celoten članek

"V Split smo pripotovali z zadetkom prednosti in povratne tekme se že sedaj veselimo in jo že komaj čakamo," je pred jutrišnjim gostovanjem na Poljudu (19.00) dobro razpoložen eden izmed glavnih koprskih adutov Domen Črnigoj, ki napoveduje odločno predstavo svojega moštva: "V tekmo bomo krenili brez kakršnegakoli taktiziranja."

Za dokaj mlado koprsko ekipo bo dvoboj v Splitu pravi test zrelosti, saj bo pred vročekrvnimi domačimi navijači vse prej kot lahko obraniti prednost s 3:2 z Bonifike.

"Tekma bo zagotovo minila v lepem vzdušju. Zame bo to ognjeni krst pred tako številčnim občinstvom," je pojasnil koprski vezist, ki ima le eno željo: "O rezultatu ne razmišljam. Želim si le, da gremo naprej."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.