Črnogorski kapetan za štiri leta v Olimpijo

Foto: SPS
Foto: SPS
Kapetan mlade črnogorske reprezentance Marko Vukčević je novi član zeleno-belih.
Oglej si celoten članek

NK Olimpija Ljubljana ima novo okrepitev v igralskem kadru. Štiriletno pogodbo s klubom je namreč podpisal Marko Vukčević, zdaj že nekdanji nogometaš Budučnosti iz Podgorice.

Prodorni desni bočni vezist je poleti dopolnil 20 let, v prejšnji sezoni pa je v črnogorski ligi odigral 30 tekem in dosegel 6 golov. Olimpiji je obljubil zvestobo do 31. avgusta 2017, na hrbtu pa bo nosil številko 15.

"Največji slovenski klub"

"Zelo sem vesel, da sem podpisal pogodbo z Olimpijo. Gre za največji slovenski klub, tudi sam sem ambiciozen. Najprej se želim dokazati trenerju, čim več igrati, napredovati in biti prvi," je na kratko svoje prve vtise strnil Vukčević.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:57 23. Avgust 2013.

    upam da bo kej iz fanta da pokaze j...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.