Cro Cop bo dobil še eno priložnost

Foto: Žurnal24 Cro Cop še ni rekle zadnje besede. (Foto: Sherdog.com)

Your browser doesn’t support HTML5 video

Ta vikend nas čaka UFC 130: "Rampage vs. Hamill" v Las Vegasu. V svetu MMA pa odmeva izjava, da bo Mirko Filipović Cro Cop dobil še eno priložnost v UFC za dostojno slovo od oktagona.
Oglej si celoten članek

Po dveh zaporednih težkih porazih (Frank Mir in Brendan Schaub) so Mirku Filipoviću mnogi že napovedali konec kariere. Toda najboljši hrvaški MMA borec v zgodovini bo dobil še eno priložnost za dostojno slovo od oktagona, kar je potrdil tudi predsednik UFC Dana White. Za zdaj še ni znano, proti komu se bo Cro Cop boril.

UFC 130: "Rampage vs. Hamill"
Prvi dogodek vikenda pa je UFC 130: "Rampage vs. Hamill". MGM Grand Garden Arena bo v noči na nedeljo po našem času znova gostila največjo organizacijo mešanih borilnih veščin UFC. Gledalci bodo v glavni borbi UFC 130: "Rampage vs. Hamill" po odpovedi Franka Edgarja in Graya Maynarda (oba sta se poškodovala) gledali borbo med Mattom Hamillom in Quintonom Jacksonom. Tako Hamill kot Jackson sta bil v dnevih pred borbo zelo optimistična. Oba sta napovedala predčasno zmago, tako da lahko pričakujemo pravi „ognjemet“.

V drugi borbi večera bo v oktagon prvič po veliki zmagi proti Cro Copu stopil ameriški težkaš Frank Mir, ki se mu bo zoperstavil Roy Nelson. V preostalih borbah glavnega dela se bodo pomerili Travis Browne Stefan Struve, Jorge SantiagoBrian Stann in Thiago AlvesRick Story.

UFC 130: "Rampage vs. Hamill", fight card

Glavne borbe:

Quinton "Rampage" Jackson – Matt Hamill
Frank Mir – Roy Nelson
Travis Browne – Stefan Struve
Jorge Santiago – Brian Stann
Thiago Alves – Rick Story

Uvodne borbe:

Miguel Torres – Demetrious Johnson
Kendall Grove – Tim Boetsch
Bart Palaszewski – Gleison Tibau
Michael McDonald – Chris Cariaso
Cole Escovedo – Renan Barao

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.